Замовити зворотній звязок
0

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності ТОВ «ОЛФА»

 

Дана політика конфіденційності описує способи, за допомогою яких компанія ТОВ «ОЛФА» збирає, зберігає і використовує інформацію про приватних осіб, які відвідують даний Сайт.

ВИКОРИСТОВУЮЧИ ЦЕЙ САЙТ, ВИ ПОГОДЖУЄТЕСЯ НА ЗБІР І ВИКОРИСТАННЯ ІНФОРМАЦІЇ НА УМОВАХ, ВКАЗАНИХ НИЖЧЕ В ЦІЙ ПОЛІТИЦІ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ. ВИ ТАКОЖ ВИЗНАЄТЕ, ЩО ТОВ «ОЛФА» МОЖЕ ЧАС ВІД ЧАСУ ЗМІНЮВАТИ, МОДИФІКУВАТИ, ДОПОВНЮВАТИ ЧИ ВИДАЛЯТИ АБО ІНШИМ ЧИНОМ ОНОВЛЮВАТИ ДАНУ ПОЛІТИКУ КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ЗА ВЛАСНИМ БАЖАННЯМ БЕЗ ПОПЕРЕДНЬОГО ПОВІДОМЛЕННЯ.

Проте, ми завжди будемо відноситися до ваших персональних даних відповідно до Політики конфіденційності, яка діє в момент отримання інформації. Ми будемо розміщувати зміни, що вносяться в наші принципи щодо захисту конфіденційної інформації на цій сторінці, щоб ви завжди були інформовані, щодо видів інформації, яку ми збираємо, того, як ми її використовуємо, і того, за яких обставин така інформація може бути розголошена. Посилання на нашу політику конфіденційності розміщено на нашій домашній сторінці, а також вона доступна на будь-якій сторінці, де запитуються Персональні дані. У подібних місцях до збору інформації може бути включена додаткова інформація, якщо це доцільно, стосовно того, в яких цілях будуть використовуватися дані.

 

1. Гарантія конфіденційності

Поняття «Персональні дані» в тому вигляді, в якому воно використовується в даній Політиці конфіденційності, відноситься до будь-якої інформації, що відноситься до вас, в тому числі ваше прізвище, ім'я, по батькові, рік, місяць, дата і місце народження, адреса електронної пошти, поштової адреси або номера телефону, сімейного, соціального, майнового становища, освіта, професії, доходів, іншої інформації. Як правило, ми лише обробляємо ваші Персональні дані, як описано в цій Політиці конфіденційності. Проте, ми залишаємо за собою право проводити додаткову обробку даних в тій мірі, в якій це дозволено або вимагається відповідно до законодавства або при наданні сприяння в будь-якому законному чи кримінальному розслідуванні.

Наступні розділи пояснюють, як і коли ми збираємо Персональні дані.


2. Цільове використання Персональних даних.

Більшість наших послуг, що надаються на Сайті, не вимагають будь-якої форми реєстрації, що дозволяє вам відвідувати наш Сайт, не розкриваючи нам свої персональні дані. Тим не менш, деякі послуги на Сайті можуть потребувати від вас надання Персональних даних. У таких ситуаціях, якщо ви вирішите не надавати будь-які Персональні дані, запитані нами, ви не зможете отримати доступ до окремих частин Сайту.

 

Ми можемо збирати і використовувати Персональні дані в тій мірі, в якій це допускається чинним законодавством, щоб надавати вам товари і / або послуги, щоб виставляти вам рахунки за товари та / або послуги, про які ви просите, щоб знайти ринок збуту для товарів і / або послуг, які, як ми вважаємо, можуть бути вам цікаві або щоб зв'язатися з вами, а також в інших цілях, які можуть стати очевидними з обставин, про виникнення яких ми зобов'язуємося повідомити вас при зборі Персональних даних.


3. Нерозголошення Персональних даних.

Ми не будемо продавати, ділитися або іншим чином поширювати ваші Персональні дані третім сторонам, за винятком випадків, передбачених у цій Політиці конфіденційності. Персональні дані також можуть бути передані третім сторонам з дотриманням положень чинного законодавства, які діють в наших інтересах або від нашого особи, для подальшої обробки з метою, для яких дані спочатку збиралися, або можуть бути законно оброблені іншим чином, таким як надання послуг, оцінка корисності цього Сайту, маркетинг, управління даними або технічна підтримка. Зазначені треті сторони уклали з нами договір про те, щоб використовувати Персональні дані виключно для узгодженої мети і не продавати ваші Персональні дані третім сторонам, а також не розголошувати їх третім сторонам, за винятком випадків, коли це вимагається чинним законодавством, з нашого дозволу або в відповідно до того, що зазначено в цій Політиці конфіденційності.

Персональні дані, отримані від вас, також можуть бути передані третій стороні в тій мірі, в якій це допускається чинним законодавством, в тому випадку, якщо цей Сайт або його частину разом з клієнтськими даними, пов'язаними з ним, продаються, передаються або передаються; в даному випадку ми будемо вимагати від покупця, правонаступника або цессионария поводження з персональними даними відповідно до цієї Політики конфіденційності. Крім того, Персональні дані можуть бути розголошені третій стороні, якщо ми зобов'язані зробити це відповідно до чинного законодавства, судовою ухвалою або постановою Кабінету Міністрів України, зверненням контролюючих органів або якщо таке розголошення необхідне в інших випадках для сприяння в будь-якому кримінальному чи іншому законному розслідуванні або судочинстві в нашій країні або за її межами.

 

4. Право доступу, внесення змін і заперечень.

Коли ми обробляємо Персональні дані, ми вживаємо заходів, щоб забезпечити точність і актуальність ваших Персональних даних для тих цілей, для яких вони були зібрані. Ми надаємо вам можливість відмовитися від обробки ваших Персональних даних, якщо така обробка обґрунтовано не вимагається для законної бізнес-цілі, як описано в справжніх принципах або для того, щоб ми дотримувалися закону. У разі електронного прямого маркетингу, у вас буде можливість: відмовитися від отримання подальших рекламних і маркетингових матеріалів або приєднатися, якщо цього вимагають відповідні оголошення законодавства. Якщо ви хочете зв'язатися з нами з питань використання, а також уточнення ваших Персональних даних, або заперечувати проти обробки ваших Персональних даних, будь ласка, надсилайте листа електронною поштою на адресу: callcenter@olfa.ua. Якщо ви зв'язуєтеся з нами, будь ласка, вкажіть назву веб-сайту, на якому ви надавали інформацію, а також яку саме інформацію ви просите нас виправити, оновити або видалити разом з належним розкриттям інформації про вашу особу, контактні дані. Запити на видалення персональних даних підпадають під будь-які відповідні законодавчі та етичні форми звітності або подання документів або зобов'язань щодо утримання, яким ми підкоряємося.


5. Безпека і конфіденційність

Щоб забезпечити безпеку і конфіденційність Персональних даних, які ми збираємо онлайн, ми використовуємо мережі даних, захищені, крім іншого, мережевим пристроєм захисту (брандмауер), прийнятим в якості галузевого стандарту, і захистом з використанням паролів. В ході роботи з вашими персональними даними ми вживаємо заходів, розроблені для захисту інформації від втрати, неправомірного використання, несанкціонованого доступу, розголошення, зміни або знищення.


6. Особиста інформація і діти

Більшість послуг, доступних на цьому Сайті призначене для осіб старше 18 років. Будь-яка фізична особа, яка запитує інформацію про лікарський препарат, призначеному для застосування у дітей, має досягти 18 років. Ми не будемо навмисно збирати, використовувати або розголошувати Персональні дані неповнолітніх, які не досягли 18 років, без отримання попередньої згоди особи, яка виконує батьківські обов'язки (наприклад, батьків або опікуна). Ми дотримуємося законів відповідної юрисдикції, розроблених для захисту прав дітей.


7. Посилання на інші сайти

Дана Політика конфіденційності відноситься тільки до даного Сайту і не може бути застосована до веб-сайтів, що належать третім сторонам. Ми можемо вказувати посилання на інші сайти, які, як ми вважаємо, можуть представляти інтерес для відвідувачів нашого сайту. Проте, з огляду на специфіку інтернету, ми не можемо гарантувати високі стандарти забезпечення конфіденційності на інших веб-сайтах, на які ми даємо посилання або нести відповідальність за зміст цих сайтів, відмінний від цього Сайту. Дана Політика конфіденційності не призначена для застосування на будь-якому веб-сайті, відмінному від сайту ТОВ «ОЛФА».

 

8. Контактна інформація

Якщо у вас є які-небудь питання або скарги щодо дотримання нами цієї Політики конфіденційності, або ви б хотіли дати будь-які рекомендації або коментарі, щоб поліпшити якість нашої Політики конфіденційності, будь ласка, напишіть листа по електронній пошті на адресу: callcenter@olfa.ua


Угода про конфіденційність

Ця Угода діє для сайту olfarm.com.ua (далі «Сервіс»), що надаються ТОВ «ОЛФА» (місцезнаходження: Україна 02072, м.Київ, пр-т Бажана 14А і / або його пов'язаними (афілійованими) компаніями (далі - «власник»).

Ця Угода є договором приєднання. Використання Користувачем Сервісу свідчить про приєднання Користувача до цієї Угоди повністю і підтверджує його згоду з наведеними нижче умовами.

При використанні Користувачем Сервісу Власник здійснює збір і обробку даних Користувача, а саме:

даних, що надаються Користувачем як при заповненні реєстраційних форм сервісу, так і в процесі користування Сервісами;

файлів cookie;

IP-адреси;

параметрів і налаштувань інтернет-браузерів.

Власник включає дані Користувача до бази персональних даних інтернет-користувачів з моменту, коли Користувач вперше починає користуватися Сервісом, а також постійно весь період, протягом якого Користувач користується послугами Сервісу. Термін зберігання даних становить період, протягом якого Користувач користується послугами сервісу, а також п'ять наступних років після закриття акаунта на відповідному сервісі і закінчення користування Користувачем послугами Сервісу.

Власник здійснює обробку персональних даних Користувача будь-якими способами з метою належного надання Користувачу послуг (ідентифікація, аутентифікація, авторизація, відновлення пароля, передача інформаційних матеріалів за передплатою, відповідей на запити та листи користувача, а також для інших дій, час від часу необхідних для належного надання послуг Сервісу).

Власник використовує отримані персональні дані для таргетингу рекламних та / або інформаційних матеріалів за віком, статтю, іншими даними, для проведення статистичних досліджень, або ж будь-якими іншими способами.

Власник має право передати персональні дані, базу персональних даних, в яку включені персональні дані Користувача, повністю або частково будь-яким третім особам без повідомлення про це Користувача в наступних випадках: особам, для ознайомлення, володіння або власність, яким передано Сервіс; особам, які є пов'язаними / афілійованими з Власником; новому власнику і / або власникам Сервісу для обробки з метою, передбаченою цією Угодою; іншим користувачам Сервісу (як фізичним, так і юридичним особам), якщо на сервісі передбачено відповідний функціонал.

При використанні Користувачем Сервісу, на їх інтернет-сторінках можуть бути присутніми коди інтернет-ресурсів третіх осіб, в результаті чого такі треті особи отримують дані, зазначені в цій Угоді про конфіденційність цієї Угоди. Такими інтернет-ресурсами третіх осіб є:

системи зі збору статистики відвідувань Сервісів (наприклад, лічильники bigmir.net, Google Analytics і т.д.);

соціальні плагіни (блоки) соціальних мереж (наприклад, Facebook і т.д.);

системи баннеропоказів (наприклад, AdRiver, DoubleCkick і т.д.);

інші ресурси.

Користувач має усі права щодо захисту його персональних даних, передбаченими чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Обробка персональних даних здійснюється в дата-центрах, де розміщується обладнання, що забезпечує функціонування Сервісу. Власник приймає всі передбачені законодавством заходи для захисту персональних даних Користувача, зокрема, обробка даних здійснюється на обладнанні, що знаходиться в охоронюваних приміщеннях з обмеженим доступом.

Власник має право змінювати умови цієї Угоди в односторонньому порядку. В цьому випадку всі зміни будуть опубліковані за адресою https://olfarm.com.ua.

Підписка на акції та новини сайту
Саме головне та цікаве Вам!